.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

سرعت اینترنت کشورتان را می‌دانید؟ آیا فکر می‌کنید امریکا بالاترین سرعت اینترنت را در کل دنیا دارد؟ اشتباه می‌کنید! جدولی که برایتان آورده‌ایم واقعیت‌های جالبی از سرعت‌های اینترنت کل دنیا را نشان می‌دهد. جمهوری کره بالاترین سرعت اینترنت را در جهان دارد که چیزی برابر با Mbps 22.43 است و اینترنت کشور لتونی بعد از کره سریعترین سرعت دانلود برابر با Mbps 19.04 و جزایر آلند مقام سوم اینترنت سریع را در کل دنیا داشته که سرعت آن Mbps 18.82 می‌باشد.



:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : اسماعیل خان بابائی
ت : سه شنبه 6 آبان 1393

دوستی با بعضی آدمها مثل نوشیدن چای کیسه ایست هول هولکی و دم دستی. این دوستی ها برای رفع تکلیف خوبند اما خستگی ات را رفع نمی کنند. این چای خوردنها دل آدم را باز نمی کند خاطره نمی شود فقط از سر اجبار می خوریشان که چای خورده باشی به بعدش هم فکر نمی کنی.

دوستی با بعضی آدمها مثل خوردن چای خارجی است. پر از رنگ و بو. این دوستها جان می دهد برای مهمان بازی برای جوکهای خنده دار تعریف کردن برای فرستادن اس ام اس صد تا یک غاز. برای خاطره های دم دستی.اولش هم حس خوبی به تو می دهند. این چای زود دم خارجی را می ریزی در فنجان بزرگ. می نشینی با شکلات فندقی می خوری و فکر می کنی خوش بحال ترین آدم روی زمینی. فقط نمی دانی چرا باقی چای که مانده در فنجان بعد از یکی دوساعت می شود رنگ قیر یک مایع سیاه و بد بو که چنان به دیواره فنجان رنگ می دهد که انگار در آن مرکب چین ریخته بودی نه چای.

دوستی با بعضی آدمها مثل نوشیدن چای سر گل لاهیجان است. باید نرم دم بکشد. باید انتظارش را بکشی. باید برای عطر و رنگش منتظر بمانی باید صبر کنی. آرام باشی و مقدماتش را فراهم کنی باید آن را بریزی در یک استکان کوچک کمر باریک. خوب نگاهش کنی. عطر ملایمش را احساس کنی و آهسته جرعه جرعه بنوشی اش و زندگی کنی.

 



:: برچسب‌ها: دوستی , چای ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : اسماعیل خان بابائی
ت : سه شنبه 6 آبان 1393
.

آیا پس از چند سال کار با اینترنت و بودن در فضای وب فکر می کنید در ابتدایی ترین موضوع، یعنی سرچ گوگل حرفه ای هستید؟ توصیه می‌کنیم حتما این مقاله را بخوانید.

سرچ کردن محتوای مورد نیاز در موتورهای جستجو از ابتدایی ترین کارهایی است که هر کسی که سر و کارش به اینترنت افتاده باشد با آن آشنایی دارد. در میان بزرگ ترین و معروف ترین موتور جستجو، گوگل، سهم زیادی در سرچ روزانه مردم دنیا دارد. تا جایی که “گوگل کردن” به فعل تبدیل شده و معادل سرچ کردن در اینترنت به حساب می آید.
اما به راستی چقدر با ریزه کاری های سرچ کردن آشنایی داریم؟ مثلا خود شما چقدر طول می کشد تا با سرچ به محتوای مورد نظرتان برسید؟ اگر این زمان برای شما طولانی است با دانستن چند نکته کوچک می توانید سرچ خود را بهبود دهید و زودتر به محتوای مورد نظرتان برسید.

۱- در ابتدا لازم است بگوییم که جستجوی گوگل بر مبنای کلمات کلیدی است که وارد می کنید. هر چه این کلمات دقیق تر باشند، موتور گوگل شما را زودتر به محتوای مورد نظرتان می رساند. وقتی عبارت information andcommunicationstechnology را در تایپ می کنید، گوگل به دنبال صفحاتی می گردد که این سه عبارت در آن وجود داشته باشد. در این حالت ترتیب برای گوگل اهمیتی ندارد.

چیزی که در بین عموم جا افتاده این است که استفاده از کلمات زیاد برای سرچ بد است. این باور درست نیست. چون استفاده از کلمات محدود هم گستره سرچ شما را بسیار بزرگ می کند. به نظر من برای جستجو استفاده از سه تا پنج واژه مناسب است.

 



:: برچسب‌ها: جستجو , گوگل ,
:: بازدید از این مطلب : 285
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : اسماعیل خان بابائی
ت : سه شنبه 6 آبان 1393

تفاوت مددکاری اجتماعی با مشاور و روانشناس

 

يكي از مسائلي كه بيشتر مددكارها از آن شكايت دارنداين است كه اكثر افراد آنها را به نام مشاور مي شناسند. پس امروز بر آنيم تا تفاوت مددكاري اجتماعي را با برخي از رشته ها بيان كنيم:

 

 

 

۱_ تفاوت مشاور و مددكار اجتماعي:

 

 

 

مشاور در زمينه هاي مختلف مانند ازدواج و مشكلات خانوادگي و مسائل شغلي،توانبخشي ... مشاوره ميدهد. مشاور گاه به آزمون رواني مي پردازد، مشاور معمولاً دركوتاه مدت كمك مي كند. مشاوران در كار خود از نظريه هاي مشاوره استفاده مي كنند. مشاوره معمولاً مبتني بر «شخص محوري» است ، آنها در اتاق خود مصاحبه مي كنند و هرتغييري كه مد نظرشان باشد همان جا به فرد مراجعه كننده ارائه مي دهند و اگر لازم باشد خانواده فرد را نيز به محل كار خود دعوت مي كنند ولي مددكار نه تنها بر فرد وتوانايي هاي فرد تكيه دارد با اطرافيان فرد به عنوان محيط او در ارتباط است. وي هنگام كار از نظريه هاي مشاوره استفاده مي كند. مددكار در صورتي كه براي مشكل فرد ضروري باشد به محل كار وي يا به محل كار اعضاي خانواده مراجعه مي كند. مددكار علاوه بر مصاحبه  وارد محيط خانواده يا محل كار فرد مي شود و به طور مستقيم كنشها ، رفتارها و ارتباطات مددجو را مشاهد مي كند وبه تشخيص و ارزيابي مي پردازد ، در صورتي كه لازم بداند تغيير و آموزش را در متن زندگي مددجو انجام مي دهد و زماني طولاني را در حل مشكل به كار مي گيرد. پس مددكار بر تماميت مشكل نظر دارد در حالي كه مشاور تأكيد بر قسمتي از مشكل دارد. هدف مددكار قادر سازي در فرد است در حالي كه هدف مشاور حلف جزئي از  مشكل است.هدف مشاور خود حمايتي فرد است. مشاور بيشتر ديد فردي به مسائل دارد و تغيير فرد و ساختار رواني فرد را در نظر دارد، در حالي كه مددكار ديد اجتماعي دارد و فرد را در محيط اجتماعي اش مي بيند.

 

 

 

۲_ تفاوت روانشناس و مدد كار:

 

 

 

روانشناس به بررسي نظريه هاي روانشناختي رفتار انسان مي پردازد يعني روانشناسان جنبه هاي رواني افراد را در نظر مي گيرند. بيشترين كار آنها آزمون هاي رواني است ودر اين زمينه تخصص دارند و به اجرا وتفسير آزمونها مي پردازند. هدف روانشناس ايجاد سازگاري در فرد است. مددكار اجتماعي توجه بر رفتارهاي افراد دارد و تقويت ارتباط انسانها از كارهاي مددكار است.مددكار به تحليل محيط افراد مي پردازد و سعي در تشخيص چگونگي اصلاح آنها دارد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : اسماعیل خان بابائی
ت : چهار شنبه 9 مهر 1393
.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دانشجویان گرامی،

در صورت تمایل در خصوص مشاهده نمرات درس نهاد ها ، موسسات و منابع اجتماعی لازم است نمرات خود را در آدرس :

khanbabaie.loxblog.com

مشاهده نمایید.

و یا در صورت بروز هرگونه مشکل با آدرس :

khanbabaie90@gmail.com

با اینجانب در ارتباط باشید.

با آرزوی ساعاتی خوش

خان بابائی



:: بازدید از این مطلب : 704
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : اسماعیل خان بابائی
ت : چهار شنبه 23 دی 1390
.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دانشجویان گرامی،

در صورت تمایل در خصوص مشاهده نمرات درس افکار عمومی لازم است نمرات خود را در آدرس :

khanbabaie.loxblog.com

مشاهده نمایید.

و یا در صورت بروز مشکل با آدرس :

khanbabaie90@gmail.com

با اینجانب در ارتباط باشید.

با آرزوی ساعاتی خوش

خان بابائی



:: بازدید از این مطلب : 443
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : اسماعیل خان بابائی
ت : دو شنبه 14 دی 1390
.

تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد


نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی